OVER LEEF THEATER

OVER LEEF THEATER

OVER LEEF THEATER

Leef Theater is in 2019 opgericht door Barbara Sofie van Middelkoop en Gert den Boer, die beiden met hun gezin in Bergen wonen.

Visie
Wij, Barbara en Gert, geloven dat toneelspelen begint bij je vrij en veilig voelen in de groep, met de docenten en uiteindelijk ook voor het publiek.
Plezier, humor, fantasie, creativiteit, ontroering, kwetsbaarheid en verwondering: wij hopen dit aan al onze leerlingen aan te kunnen reiken zodat ze op het toneel het beste uit zichzelf kunnen halen en het publiek raken met ieder zijn of haar eigen, bijzondere talent.

Leef Theater werkt samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland. Dankzij het JCF kunnen kinderen uit gezinnen met een laag inkomen een bijdrage ontvangen in de kosten voor cultuur.

kijk op https://jeugdfondssportencultuur.nl/nieuws/ook-jeugdcultuurfonds-in-bergen/

Over de voorstellingen/film

In mei 2022 hebben wij een prachtige toneelvoorstelling “de Droom”gespeeld in de Cultuurkoepel in Heiloo, in juni “Roodkapje?” op de Toneelzolder van de Van Reenenschool en in juli ge├»mproviseerde scenes van “de Vloer op” op de Adriaan Roland Holstschool (bovenbouw) in Bergen.

In mei 2021 hebben wij er voor gekozen om een film te maken die werd vertoond in Cinebergen (de Zwarte schuur). Dit was een daverend succes.

Nieuws:

Volgend jaar, rond juni, spelen wij een voorstelling met onze nieuwe Leef Theater productiegroep. Dit is een combinatie van kinderen en volwassenen die allemaal talent hebben voor toneelspelen, gemotiveerd zijn en behoefte hebben om met een hechte groep mensen samen een voorstelling te maken. We repeteren op zaterdagmiddag van januari t/m mei van 15:30- 17:30 op de Adriaan Roland Holstschool (bovenbouw) in Bergen.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen in onze productiegroep? Stuur dan een mail naar info@leeftheater.nl en dan nodigen wij jou rond september uit voor een auditie. Als wij jou al via onze lessen kennen, dan kan het zijn dat wij jou vragen om mee te doen in deze groep.

De kosten voor deze groep zijn 250 euro.

Free your dreams and live them