NIEUWS

NIEUWS

Leef Theater werkt samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland.

  • Elke 2e zaterdag van de maand presenteren wij op de ARH (Loudelsweg) “De Vloer Op” van 20:00-22:00 in lokaal 001. Dit is voor ervaren spelers en alleen toegankelijk op uitnodiging van Barbara of Gert. Het publiek is welkom vanaf 19:45 (deur sluit om 20:00) en de entree is 5 euro pp. Kan je goed improviseren en wil je een keer mee doen?  Stuur dan een mail naar info@leeftheater.nl en dan nemen wij contact met je op.

Wat hebben wij voorgaande jaren gedaan:

  • Vanaf januari 2023 zijn wij gestart met de Leef Theater Productiegroep. Met deze groep hebben wij in juni 2023 de voorstelling “Kras” van Judith Herzberg gespeeld met een groep van 8 getalenteerde en gemotiveerde volwassenen. De repetities en voorstellingen waren op de ARH (Loudelsweg) in Bergen.
  • Op 20 december 2022 heeft Leerjaar 2 dialogen gepresenteerd op de Toneelzolder. Daarna was er heerlijke warme chocolademelk met koekjes!
  • Op 2 juli 2022 speelde Leerjaar 2 en een aantal leerlingen van de groep volwassenen op de ARH op de Loudelsweg “de Vloer op”. Dit zijn scenes met met actuele, maatschappelijke en relationele dilemma’s die in een improvisatieopdracht worden gegoten door de regisseurs Barbara Sofie van Middelkoop en Gert den Boer.
  • Op 14 en 15 mei 2022 heeft Leerjaar 1, met de Speelleerklas als trolletjes, de voorstelling “De Droom”gespeeld in de Cultuurkoepel in Heiloo.Het was een daverend succes!! Voor een aantal van onze leerlingen was dit de eerste keer dat ze echt in een theater stonden 🙂
  • De Speelleerklas heeft op 7 juni 2022 hun eigen kleine, maar zeer fijne voorstelling “Roodkapje? ” gespeeld op de Toneelzolder van de Van Reenenschool. De zaal zat bomvol kinderen en er werd zelfs “nog een keer”geroepen toen de voorstelling na 20 minuten was afgelopen.
  • Op 20 maart 2021 hebben wij met alle leerlingen een film gemaakt van onze voorstelling “de Heksen” in de Cultuurkoepel in Heiloo! Het was een daverend succes! En op 19 juni 2021 was er een echte première van onze film in Cinebergen en mede dankzij onze geweldige hulp van vrienden, familie en onze crowdfunding is dit gelukt.

Heel veel dank aan iedereen die aan de film heeft meegewerkt.

Wij zijn supertrots dat dit is gelukt en hier is het linkje van de trailer:

https://mega.nz/file/illkwYhC#MtObEVX31Pkup_mlEu7lJTChsZXQWHYRs-JvIov6Cnc